Ravintola Indus
Tervetuloa tutustumaan laajaan ja ainutlaatuiseen intialaiseen lounasmenuumme, joka tarjoaa herkullisia makuelämyksiä perinteisistä curryista ja tuoreisiin salaattivaihtoehtoihin asti!
Maanantai
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa
Lamb Masala (L, G)
Haudutettuja lampaan paloja, sipuli-, paprika-, chili- ja masala-kastikkessa
Alu Cauli (G, Vegan)
Perunaa ja kukkakaalia paistettuna pannulla kuminan, valkosipulin, inkiväärin ja sipulin kanssa, haudutettuna mausteisessa masala-kastikkeessa.
Tofu Chilli (g, vegan)
Tofua tomaatti-, sipuli-, kumina-, korianteri- ja chilli-kastikkeessa
naan (l)
Paistettu naan tandoori uunissa.
Chef Special
Mysteeriruoka, vaihtuu päivittäin
Riisi
Basmati riisi
Laaja Salaattipöytä
Salaattipöytä koostuu erilaisista tuoresalaateista
Tiistai
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa
Lamb vindaloo (l , g) 🌶
Mureita lammankappaleita luulla, kypsennetty tulisessa ja happamassa curryssa, jossa on etikkaa, valkosipulia ja vahvoja mausteita.
Peas & potatoes (G, Vegan)
Herneitä ja perunaa lempeän mausteisessa currykastikkeessa, valmistettuna sipulista, tomaatista ja inkivääristä, maustettu korianterilla, kurkumalla ja jeeralla.
Palak Panner (G, Veg, L)
Paneer-juustokuutioita pinaatti-, valkosipuli- ja inkiväärikastikkeessa, maustettuna garam masalalla ja kuminalla.
Naan Leipä (L)
Voi naan paistettu tandoori-uunissa
Riisi
Basmati riisi
Chef Special
Mysteeriruoka, vaihtuu päivittäin
Laaja Salaattipöytä
Salaattipöytä koostuu erilaisista tuoresalaateista
Keskiviikko
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa
Lamb khadai (L,G) 🌶
Haudutettuja lampaan paloja, sipuli-, paprika-, chili- ja khadahi-kastikkessa
palak Chickpeas (G, Vegan)

Pinaattia, kikherneitä ja perunaa, kypsennettynä kermaisessa kookoskastikkeessa, maustettuna korianterilla, kuminalla ja ripauksella garam masalaa.

MIX VEG (G, Vegan)
Haudutettu vihannekset masalakastikkeessa
Naan Leipä (L)
Voi naan paistettu tandoori-uunissa
Riisi
Basmati riisi
Chef special
Mysteeriruoka, vaihtuu päivittäin
Laaja Salaattipöytä
Salaattipöytä koostuu erilaisista tuoresalaateista
Torstai
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa
Lamb kofta masala (L, G)
Mureaa lammasta, kypsennetty paprikan, sipulin ja tomaatin kanssa täyteläisessä ja mausteisessa kadhai masalassa.
Tofu Chiili (G, VEgan) 🌶
Tofua tomaatti-, sipuli-, kumina-, korianteri- ja chilli-kastikkeessa
Daal fry (G, Vegan)

Herneitä, perunoita ja paneeria, kypsennetty miedosti maustetussa, kermaisessa tomaattipohjaisessa curryssa.

Naan Leipä (L)
Voi naan paistettu tandoori-uunissa
Riisi
Basmati riisi
Chef special
Mysteeriruoka, vaihtuu päivittäin
Laaja Salaattipöytä
Salaattipöytä koostuu erilaisista tuoresalaateista
Perjantai
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa
Lamb Vindaloo (L, G) 🌶
Haudutettuja lampaan paloja, sipuli-, paprika-, chili- ja vindalo-kastikkessa
Alu Cauli (G, Vegan )
Perunaa ja kukkakaalia paistettuna pannulla kuminan, valkosipulin, inkiväärin ja sipulin kanssa, haudutettuna mausteisessa masala-kastikkeessa.
Daal Makhani (G, L, Veg)
Mustat linssit, hitaasti keitettynä matalalla lämmöllä murskattujen tomaattien, valkosipulin, inkiväärin, voin ja maitokerman kanssa, maustettuna kardemumman aromilla
Naan Leipä (L)
Voi naan paistettu tandoori-uunissa
Riisi
Basmati riisi
Chef special
Mysteeriruoka, vaihtuu päivittäin
Laaja Salaattipöytä
Salaattipöytä koostuu erilaisista tuoresalaateista


Puhelin: +358 44 2134845
Osoite: Eteläesplanadi 4, Helsinki
Aukioloajat: 11:00–22:00.




© All Rights Reserved.
ravintola@indusespa.fi
Made on
Tilda