Tervetuloa tutustumaan laajaan ja ainutlaatuiseen intialaiseen lounasmenuumme, joka tarjoaa herkullisia makuelämyksiä perinteisistä curryista ja tuoreisiin salaattivaihtoehtoihin asti!
Maanantai
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa
Lamb Vindaloo (L, G) 🌶
Mureaa lampaanlihaa haudutettuna tulisessa ja etikkaisessa kastikkeessa, maustettuna valkosipulilla, chilillä ja lämpimillä mausteilla
Alu Gobi (G, Vegan)
Perunoita ja kukkakaalia haudutettuna tomaattien, sipulien ja perinteisten intialaisten mausteiden kanssa.
Panner Tikka masala (g, Veg, L)
Marinoitua ja grillattua paneer-juustoa haudutettuna täyteläisessä tomaatti-sipulikastikkeessa, maustettuna valkosipulilla, inkiväärillä ja paahdetuilla intialaisilla mausteilla – kermaisen pehmeä ja aromikas klassikko.
naan (l)
Paistettu naan tandoori uunissa.
Chef Special
Mysteeriruoka, vaihtuu päivittäin
Riisi
Basmati riisi
Laaja Salaattipöytä
Salaattipöytä koostuu erilaisista tuoresalaateista
Tiistai
Butter chicken (l, g)
Yrtti-jogurtissa marinoituja tandoorissa grillattuja kanapaloja tomaatti-, voi- ja kermakastikkeessa